לא רק לילדים
שפע רעינות לקופסאות אוכל מפנקות
מלאות בכל טוב

מי שמקפיד על תזונה בריאה יודע שאי אפשר לצאת מהבית בלי לתכנן את הארוחות

אנחנו בימים מאוד מאוד דינמיים ומבלים ימים שלמים מחוץ לבית במפעל, אצל הטכנאי מכונות, אצל המפיץ, מחלקים תשורות בכל הארץ… וכן הלאה… אז אני תמיד משתדלת לארוז לנו לפחות ארוחה אחת – בוקר / צהריים כך שאנחנו לא סוטים מהתזונה שלנו שאנחנו אוהבים ועושה לנו טוב. 

כולנו יודעים שאם הארוחה לא מספקת, עשירה, משביעה אנחנו נמצא את עצמנו מחפשים פיצויים ונשנושים. 

אז בעודי מחפשת קופסאות מגניבות, האלגוריתם של הפייסבוק זיהה אותי והופיע לי על הפיד המותג המהמםםםם הזה Packit ששיתפו מתכון טבעוני!
הם מותג ייבוא קטן שבו אחד הבעלים טבעוני (זו תמיד נקודת זכות מבחינתי) שמייבאים קופסאות אוכל עם חוצצים בכל מיני גדלים ובכל מיני צבעים, והשוס הגדול זה התיק צידנית! שמכניסים למקפיא והוא ישמור לכם על האוכל צונן וטרי במשך שעות ! יש אותם בכל מיני עיצובים צבעוניים והדפסים של חדי קרן (שאני באופן אישי נמסתי 🙂

אז יצרתי איתם קשר והם לגמרי זרמו איתי, קופסאות רב פעמיות, אקולוגיות, קלות לניקוי, ניתן לחמם במיקרו ובמחיר הוגן ונגיש בעיני.

לכבוד תחילת שנת הלימודים והחזרה לשגרה ערכתי לקט של הכריכים ונשנושים האהובים ביותר מהבלוג, אבל חכו חכו אני מתחילה פה מהלך כי עפתי על הרעיון הזה של הקופסאות המחולקות, בקיצור בקרוב ארוחות שלמות בקופסאות בדרך אליכם 🙂 

הפעם במקום להכין בעצמי את הטורטייה קניתי טורטייה מקמח תירס ללא גלוטן בחנות הטבע מול הבית

טורטייה במילוי גבינת טופו ומלפפונים

מתכון קצרצר ופשוט שבד”כ שבד”כ עולה רק כתוספת 

  • 3-4 טורטיות מוכנות (בכל חנות טבע )

לגבינה : 

  • 1 חבילת טופו קדיתא / משק ויילר במרקם רך ( לא מומלץ להשתמש בטופו רגיל)
  • מיץ מלימון אחד
  • ¼ כוס מים
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית שמרי בירה
  • 2 שיני שום
  • 1/4 חופן שמיר
  • מלפפון מקולף לרצועות עם קולפן

הכנה: 

  • בבלנדר תטחנו את כל מרכיבי הגבינה מלבד השמיר עד שמתקבל קרם אחיד
  • הוסיפו את השמיר וטחנו עוד קצת לאיחוד
  • מרחו את הגבינה על הטורטייה והניחו את רצועות המלפפון 
  • גלגלו את הטורטייה וחתכו לעיגולים

מקווה שתהנו ותכינו לעצמכם ולילדים שלכם אוכל מפנק, טעים ובריא לפחות פעם אחת ביום. 🙂
ספרו לי איך יצא

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

הסדנאות שלנו :

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

אפייה ללא גלוטן

ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות