קטגוריות

שקשוקה טבעונית עם פטה שקדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

רכיבים לשקשוקה טבעונית עם פטה שקדים

רכיבים ל"ביצי" טופו

  • 300 גר' טופו
  • 2 כפות שמן זית
  • ¼ כוס מים
  • 2-3 כפות קמח עדשים 
  • קורט כורכום
  • מלח הודי שחור לפי הטעם

לרוטב עגבניות

  • 1 פחית עגבניות מרוסקות 400 גר' (אנחנו מעדיפים MUTTI)
  • 1 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות
  • 1 בצל לבן קצוץ לקוביות
  • 3 שיני שום פרוס
  • 1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
  • ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף ממתיק לבחירתכם (סוכר, סוכר קוקוס, אגבה, סילאן)
  • 1 כוס מים (250 מ"ל)

לטופינג: 

    • 100 גר' פטה שקדים (½ חבילה)

הכנה:

  • חממו תנור על c200 טורבו 

רוטב שקשוקה הכנה:

  • טגנו את הבצל והשום עם מעט שמן זית ומלח הוסיפו למחבת את הפלפלים וטגנו עד לריכוך. 
  • הוסיפו את העגבניות המרוסקות, הממתיק והמים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ -10-15 דק עד שמסמיך

"ביצי" טופו הכנה:

  • במעבד מזון טחנו את הטופו יחד עם המים , שמן ותבלינים עד אשר מתקבלת עיסה דביקה.
    בעזרת כף או כף גלידה הוציאו כדורים מן העיסה והניחו בתוך הרוטב.
  • הכניסו לתנור החם ואפו במשך כ 10 דק' עד ש"ביצי" הטופו מוכנות.
  • הוציאו מהתנור ופוררו את גבינת הפטה מעל הרוטב.
  • קשטו בפטרוזיליה הטרייה הקצוצה והגישו.

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן כן אותו סלט שפאולה רוזנברג התלהבה ממנו כשהתארחנו בספיישל שבועות ב2020) רוטב קיסר: 3-4 כפות מיונז טבעוני 1-2 כפיות צלפים במלח 2 כפיות חרדל 4 כפות אגוז'נו טבעי חבילת לבבות

פיצה ביאנקה טבעונית מקמח כוסמין עם תרד וארטישוק

מרכיבים לפיצה בינונית: בצק: 325 גרם (1/3 2 כוסות) קמח כוסמין מלא 1.5 כפיות שמרים יבשים 2 כפות שמן זית 190 מ"ל (2/3 כוס + 2 כפות) מים פושרים 1 כפית מלח תוספות: 250 גרם כמוצרלה קשיו מגורדת של פלנטי חופן עלי תרד חלוטים רבעי לביבות ארטישוק אופן הכנה: מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר

מאפה פילו במילוי ירקות, פטה שקדים ועשבי תיבול ומוצרלה קשיו

מרכיבים למאפה בקוטר 20-22 ס"מ: מלית: 1 כף שמן זית 1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות 1 חבילת עלי קייל, חתוכים לרצועות דקות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1 כוס מוצרלה קשיו של פלנטי מעטפת פילו: 3 עלי פילו, מופשרים לפי הוראות היצרן מעט שמן להברשה הגשה: ½ חבילת פטה שקדים ועשבי תיבול של פלנטי בצל

לחמניות ממולאות במוצרלה קשיו

מרכיבים ל-8 לחמניות גדולות: בצק: 500 גרם קמח 1 כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר 3 כפות שמן 320 מ"ל (1/3 1 כוסות) מים פושרים 1 כפית מלח מלית: 1 גלגל מוצרלה קשיו של פלנטי, חתוך ל-8 משולשים 4 גבעולי בצל ירוק, קצוץ דק מעט שמן להברשה זיגוג: 4 כפות שמן זית 4 שיני שום,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

גלילה למעלה