קטגוריות

שקשוקה טבעונית עם פטה שקדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

רכיבים לשקשוקה טבעונית עם פטה שקדים

רכיבים ל"ביצי" טופו

  • 300 גר' טופו
  • 2 כפות שמן זית
  • ¼ כוס מים
  • 2-3 כפות קמח עדשים 
  • קורט כורכום
  • מלח הודי שחור לפי הטעם

לרוטב עגבניות

  • 1 פחית עגבניות מרוסקות 400 גר' (אנחנו מעדיפים MUTTI)
  • 1 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות
  • 1 בצל לבן קצוץ לקוביות
  • 3 שיני שום פרוס
  • 1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
  • ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף ממתיק לבחירתכם (סוכר, סוכר קוקוס, אגבה, סילאן)
  • 1 כוס מים (250 מ"ל)

לטופינג: 

    • 100 גר' פטה שקדים (½ חבילה)

הכנה:

  • חממו תנור על c200 טורבו 

רוטב שקשוקה הכנה:

  • טגנו את הבצל והשום עם מעט שמן זית ומלח הוסיפו למחבת את הפלפלים וטגנו עד לריכוך. 
  • הוסיפו את העגבניות המרוסקות, הממתיק והמים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ -10-15 דק עד שמסמיך

"ביצי" טופו הכנה:

  • במעבד מזון טחנו את הטופו יחד עם המים , שמן ותבלינים עד אשר מתקבלת עיסה דביקה.
    בעזרת כף או כף גלידה הוציאו כדורים מן העיסה והניחו בתוך הרוטב.
  • הכניסו לתנור החם ואפו במשך כ 10 דק' עד ש"ביצי" הטופו מוכנות.
  • הוציאו מהתנור ופוררו את גבינת הפטה מעל הרוטב.
  • קשטו בפטרוזיליה הטרייה הקצוצה והגישו.

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה