שקדי מרק ללא גלוטן עשירים בחלבון על בסיס קמח חומוס

התלבטתי מאוד אם להעלות מתכון לנזיד מהמם שהכנתי, אבל הרשת מלאה במתכוני מרק… ואז אמרתי לעצמי :

מה עם מה שהולך בתוך המרק?! שקדי מרק זה לא מאכל רק של ילדים, חברה טובה בקשה ממני שאצור בשבילה מתכון קל, טעים וללא רגשות אשם  😉

וכך תוך חצי שעה כולל זמן האפייה, קערת ערבוב אחת ויש לכם שקדי מרק טעימים, עשירים בחלבון ומתובלים לפי הטעם שלנו, אתם כמובן מוזמנים לשנות לפי הטעם שלכם 💕

את הנזיד המהמם שהכנתי אעלה גם בהזדמנות הקרובה…

כעת השקדי מרק נאכלו בתיאבון רב עם מרק ירקות ביתי ופשוט. ♨♨♨

  • רכיבים

    2.5 כוסות קמח חומוס
    2 כפות טפיוקה
    1/2 כוס + 1 כף מים
    2 כפיות שמן זית + לשימון הנייר אפייה
    2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
    1 כפית חוויאג’ למרק 1 כפית פטרוזיליה יבשה1 כפית מלח
    פלפל שחור לפי הטעם

  • הכנה

    לערבב את כל הרכיבים היבשים
    להוסיף בהדרגה את המים + שתי כפיות שמן ולערב בידיים עד שנוצר בצק אחיד
    לשמן שני ניירות אפייה ולהניח את הבצק ביניהם
    לחמם תנור ל 175c
    בעזרת מערוך לשטח היטב את הבצק לעובי 2-3 מ”מ, כמה שיותר דק ככה יהיה יותר קריספי.
    בעזרת סכין גלגלת או סכין רגילה חותכים למרובעים קטנטנים.
    מכניסים לתנור ואופים 12 דק’
    מוציאים מפרידים בין המרובעים ואופים עוד כ 15 דק’
    מוציאים מצננים עד לטמפ’ חדר ומגישים, ניתן לשמור בצנצנת זכוכית במקרר.

    בתיאבון רב! 

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. נראה מעולה! כמה זמן שקדי המרק מחזיקים באחסון?

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
×

עגלת קניות