שקדי מרק ללא גלוטן עשירים בחלבון על בסיס קמח חומוס

התלבטתי מאוד אם להעלות מתכון לנזיד מהמם שהכנתי, אבל הרשת מלאה במתכוני מרק… ואז אמרתי לעצמי :

מה עם מה שהולך בתוך המרק?! שקדי מרק זה לא מאכל רק של ילדים, חברה טובה בקשה ממני שאצור בשבילה מתכון קל, טעים וללא רגשות אשם  😉

וכך תוך חצי שעה כולל זמן האפייה, קערת ערבוב אחת ויש לכם שקדי מרק טעימים, עשירים בחלבון ומתובלים לפי הטעם שלנו, אתם כמובן מוזמנים לשנות לפי הטעם שלכם 💕

את הנזיד המהמם שהכנתי אעלה גם בהזדמנות הקרובה…

כעת השקדי מרק נאכלו בתיאבון רב עם מרק ירקות ביתי ופשוט. ♨♨♨

  • רכיבים

    2.5 כוסות קמח חומוס
    2 כפות טפיוקה
    1/2 כוס + 1 כף מים
    2 כפיות שמן זית + לשימון הנייר אפייה
    2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
    1 כפית חוויאג’ למרק 1 כפית פטרוזיליה יבשה1 כפית מלח
    פלפל שחור לפי הטעם

  • הכנה

    לערבב את כל הרכיבים היבשים
    להוסיף בהדרגה את המים + שתי כפיות שמן ולערב בידיים עד שנוצר בצק אחיד
    לשמן שני ניירות אפייה ולהניח את הבצק ביניהם
    לחמם תנור ל 175c
    בעזרת מערוך לשטח היטב את הבצק לעובי 2-3 מ”מ, כמה שיותר דק ככה יהיה יותר קריספי.
    בעזרת סכין גלגלת או סכין רגילה חותכים למרובעים קטנטנים.
    מכניסים לתנור ואופים 12 דק’
    מוציאים מפרידים בין המרובעים ואופים עוד כ 15 דק’
    מוציאים מצננים עד לטמפ’ חדר ומגישים, ניתן לשמור בצנצנת זכוכית במקרר.

    בתיאבון רב! 
שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. נראה מעולה! כמה זמן שקדי המרק מחזיקים באחסון?

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות