קטגוריות

קסדייה – טוסט מקסיקני עם כמוצרלה קשיו, תרד ופטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest
טוסט מקסיקני עם כמוצרלה קשיו, תרד ופטריות

זו מנה שתזכה אתכם בתשואות ותשבוחות, כ-10 דק' הכנה בלבד.
אפשר להכין אותה במגוון מילויים שונים: תירס, זיתים, פלפלים, רוטב פיצה ועוד'.

כאן בחרנו את הגרסה האהובה עלינו: פטריות ותרד שמעשירים את המנה בחלבון מן הצומח ותרד טרי, המספק יותר ערכים תזונתיים כמעט מכל מזון אחר.


לכן לקחנו לעצמנו את חג סוכות כדי לנשום רגע, מעין חופשה בלי לנסוע לחופשה, לארגן את כל העניינים שלנו בקצב קצת יותר איטי ושקול, כך התפנה לנו סוף סוף הזמן להכין ולצלם כמה מתכונים, דבר שאנחנו כל כך אוהבים לעשות!

את המתכון הזה אני מחכה כבר זמן רב להעלות ואיכשהו אף פעם לא הייתה ההזדמנות הנכונה, והנה גל החום בחג סוכות הביא את ההזדמנות למנה המופלאה הזו, זו שתפיל לאורחים שלכם לסתות, זו שתכינו ב5 דק', זו שתרענן לכם את הפה ותעורר לכם את כל החושים כמו שרק סביצ'ה יודע לעשות. סביצ'ה פטריות בטעם של ים בעזרת טריק קטן שקל ליישם והתוצאה היא פשוט מפתיעה ומשמחת!

רכיבים: 2 מנות

  • 2 טורטייה תירס קפואות: השתמשנו ב: טאו טבע – אין צורך להפשיר
  • 1/3 חבילה כמוצרלה קשיו – מגוררת בפומפייה או פרוסה לפרוסות
  • 3/4 סלסלת פטריות טריות מכל סוג – פרוסות לרוחבן
  • ½ כוס עלי תרד טרי קטנים
  • מלח + פלפל לפי הטעם

לרוטב סלסה פיקנטי:

  • ½ כוס עגבניות אורגניות מרוסקות
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית פלפל צ'ילי חריף (לא חובה)
  • 2 שיני שום טרי קצוץ

# טיפ חשוב לפטריות – מומלץ בחום לא לשטוף פטריות – הן צוברות נוזלים ומשנות את המרקם שלהן

הכנה:

  • טגנו במחבת נון סטיק שטוחה ללא שמן את הפטריות עם מעט מלח ופלפל עד שיחרכו מעט ויתרככו הסירו את הפטריות מהמחבת ושמרו אותן בצד. ( אם אין ברשותכם מחבת נון סטיק טגנו עם טיפונת שמן)
  • הרכיבו כעת את הטורטייה: הניחו טורטייה אחת וגרדו בנדיבות כמוצרלה קשיו. מעל פזרו את הפטריות והתרד וגרדו עוד כמוצרלה. הניחו את הטורטייה השנייה מעל והעבירו למחבת הנון סטיק.
  • הניחו מעל הטורטייה סיר ריק וכבד שילחץ את הטורטיות עם הכמוצרלה וטגנו למשך דקה. הזיזו את הסיר , הפכו בעזרת טרבד את הטורטייה והניחו בחזרה את הסיר, חזרו על הפעולה במידת הצורך עד אשר הטורטייה נחרכת משני הצדדים.
  • סלסה – ערבבו את כל המרכיבים והגישו בקערה.
    הגישו חם ועם חיוך 🙂

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה
– ניתן להשיג בחנויות וברשתות הטבע

כמוצרל'ה קשיו - חצי קשה בסגנון מוצרלה לפיצה 15% קשיו טבעי
פטה שקדים - עשבי תיבול 43% שקד טבעי
פטה שקדים פלנטי מוצרים טבעוניים
פטה שקדים - טבעי בסגנון יווני 43% שקד טבעי
אגוז'נו פיקנטי - תערובת שקדים ואגוזים בסגנון פרמז'ן 87% אגוזים ושקדים
אגוז'נו - תערובת שקדים ואגוזים בסגנון פרמז'ן 87% אגוזים ושקדים
אגוז'נו עשבי תיבול - תערובת שקדים ואגוזים בסגנון פרמז'ן 87% אגוזים ושקדים

קודם
הבא

בואו לאינסטוש!

[instagram-feed]

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה