פסטו

פסטו הוא בגדר קונצנזוס לפחות לדעתנו, כל כך הרבה וריאציות אפשר לעשות לו והוא ישאר עדיין טעם כל כך בסיסי ומוכר, למרות שהוא הגיע אלינו מעבר לים

העיקרון של פסטו זה המון שום, שמן זית משובח, אגוזים/שקדים למיניהם והנסיך של הירוקים בזיליקום

אז לקחנו את העיקרון הזה ורצינו לשדרג לו את הערכים התזונתיים, לכן הוספנו תרד וקייל וכך הוא קיבל את שמו : פסטו סופר-פוד

כשטוחנים ירוקים עם שום ושמן זית מאריכים להם את החיים לחודשים במקרר כך שנשמרים איתנו בעונות השנה המתחלפות

המתכון הזה הוא מופחת שמן אבל עדיין יש בו לא מעט, לכן מומלץ לאכול מזה בכמויות קטנות 🙂

רכיבים:

  • צרור גדול של בזיליקום
  • חבילת תרד
  • חבילת קייל  
  • 5-6 שיני שום גדולות
  • 100 גר’ אגוזי מלך
  • רבע כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • כף גדושה שמרי בירה
  • מלח אטלנטי לפי הטעם

הכנה:

  • לטחון הכל יחד במעבד מזון למשך מספר דקות עד שמגיעים למרקם הרצוי
  • לשמור בצנצנת מעוקרת במקרר

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות