קטגוריות

פסטה עם פטה שקדים צלויה ועגבניות שרי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

מרכיבים:

  • 1 חבילה פטה שקדים של פלנטי
  • 20 עגבניות שרי
  • 3-4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 חבילת פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן

הגשה:

בזיליקום טרי קצוץ

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מניחים במרכז תבנית מלבנית גדולה את קוביית הפטה ומפזרים סביבה את עגבניות השרי.
  3. יוצקים מעל שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומכניסים לתנור ל-30 דקות, או עד שהעגבניות נצלות, והפטה מזהיבה.

4. מוציאים את התבנית מהתבור, ובעזרת מזלג מועכים את הפטה והעגבניות למחית גסה.

5. מוסיפים לתבנית את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

6. מפזרים בזיליקום טרי ומגישים מיד.

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה