מי תיאר לעצמו? קל, טעים, וגם כשר לפסח (לא למחמירים*) תחתית לפיצה ב5 דקות, רוטב מאולתר, כמוצרלה קשיו מגורדת מעל, ירקות ותבלינים.
איך הופכים את המצה לפיצה?

*המוצרים שלנו לא מכילים חמץ אבל המפעל לא הוכשר ע"פ הרבנות ככשר לפסח, זהו תהליך יקר ומסובך שמתאים לעסקים הרבה יותר גדולים.
אז רק שתדעו, למי מכם שקצת פחות מקפיד. 🙂

רכיבים ל4 פיצות\מצות:

  • 4 מצות 
  • פחית רוטב עגבניות של “MUTTI” 
  • 1 שן שום 
  • חבילת “כמוצרלה קשיו” שלנו – 200 גרם.
  • אורגנו, פלפל, שום יבש.
    הכנה:
  • חממו תנור ל220C
  • שטפו את המצות בזהירות תחת מים פושרים למשך כ-30 שניות, הקפידו שכל החלקים של המצה נוגעים במים. 
  • עטפו את המצות הרטובות במגבת מטבח נקייה והניחו למשך כ-15 דק’.
  • כעת לרוטב: רוקנו את פחית רוטב העגבניות לקערה, הוסיפו שן שום, וטחנו אותה היטב, במידה ואין ברשותכם בלנדר מוט ניתן להשתמש בכותש שום. 
  • כאשר המצות רכות, הניחו אותן על נייר אפייה עם תבנית, מרחו את רוטב העגבניות ומעליהן גרדו בעזרת פומפייה כמוצרלה בפיזור אחיד. 
  • הרכיבו את התוספות ע”פ בחירתכם והכניסו לתנור למשך 10-12 דק’ עד אשר הגבינה נמסה, שימו לב שהמצה לא נשרפת לפני שהגבינה נמסה. 
  • הוציאו מהתנור, הוסיפו תבלינים, היזהרו! זה חם!!! וממכר!!! 

בתיאבון!!! נשמח לשמוע איך היה לכם 🙂 

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
×

עגלת קניות