
מי תיאר לעצמו? קל, טעים, וגם כשר לפסח (לא למחמירים*)
תחתית לפיצה ב5 דקות, רוטב מאולתר, כמוצרלה קשיו מגורדת מעל, ירקות ותבלינים.
איך הופכים את המצה לפיצה?
*המוצרים שלנו לא מכילים חמץ אבל המפעל לא הוכשר ע"פ הרבנות ככשר לפסח, זהו תהליך יקר ומסובך שמתאים לעסקים הרבה יותר גדולים.
אז רק שתדעו, למי מכם שקצת פחות מקפיד. 🙂
רכיבים ל4 פיצות\מצות:
- 4 מצות
- פחית רוטב עגבניות של “MUTTI”
- 1 שן שום
- חבילת “כמוצרלה קשיו” שלנו – 200 גרם.
- אורגנו, פלפל, שום יבש.
הכנה: - חממו תנור ל220C
- שטפו את המצות בזהירות תחת מים פושרים למשך כ-30 שניות, הקפידו שכל החלקים של המצה נוגעים במים.
- עטפו את המצות הרטובות במגבת מטבח נקייה והניחו למשך כ-15 דק’.
- כעת לרוטב: רוקנו את פחית רוטב העגבניות לקערה, הוסיפו שן שום, וטחנו אותה היטב, במידה ואין ברשותכם בלנדר מוט ניתן להשתמש בכותש שום.
- כאשר המצות רכות, הניחו אותן על נייר אפייה עם תבנית, מרחו את רוטב העגבניות ומעליהן גרדו בעזרת פומפייה כמוצרלה בפיזור אחיד.
- הרכיבו את התוספות ע”פ בחירתכם והכניסו לתנור למשך 10-12 דק’ עד אשר הגבינה נמסה, שימו לב שהמצה לא נשרפת לפני שהגבינה נמסה.
- הוציאו מהתנור, הוסיפו תבלינים, היזהרו! זה חם!!! וממכר!!!
בתיאבון!!! נשמח לשמוע איך היה לכם 🙂
