קטגוריות

פיצה ביאנקה טבעונית מקמח כוסמין עם תרד וארטישוק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

מרכיבים לפיצה בינונית:

בצק:

  • 325 גרם (1/3 2 כוסות) קמח כוסמין מלא
  • 1.5 כפיות שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • 190 מ"ל (2/3 כוס + 2 כפות) מים פושרים
  • 1 כפית מלח

תוספות:

  • 250 גרם כמוצרלה קשיו מגורדת של פלנטי
  • חופן עלי תרד חלוטים
  • רבעי לביבות ארטישוק

אופן הכנה:

  • מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, למעט המלח, ולשים במהירות נמוכה כ-6 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומעט דביק. במקרה הצורך, אם הבצק לא מתאחד, מוסיפים עוד קצת מים. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות. מעבירים את כדור הבצק לקערה משומנת, ומתפיחים במקום חמים במשך כשעה. הבצק יתפח, אבל לא יכפיל את עצמו, וזה בסדר.
  • מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש, לפחות 220 מעלות. 
  • מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה לעיגול בעובי 3-4 מ"מ.
  • מפזרים על עיגול הבצק את כמוצרלה המגורדת ושאר התוספות.
  • מעבירים את הפיצה יחד עם נייר האפייה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-10-12 דקות, או עד שהבצק מזהיב, הגבינה הטבעונית נמסה ומזהיבה, והפיצה נראית מוכנה.
  • מברישים את קצוות הפיצה במעט שמן זית, חותכים למשולשים ומגישים מיד.
  • שומרים בכלי אטום במקרר.

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה