
טוב אני באמת לא יכולה לתאר לכם כמה שהמתכון הזה קל!!!
הגרסא הבריאה לאוריאו שגם הילדים שלכם יאהבו
אני לא אוהבת להסתבך עם קינוחים באופן אישי אני תמיד אעדיף מלוח על מתוק בגלל זה העוגיות אוריאו האלה גאוניות! משלבות מתוק עם מלוח, קרם עשיר עם עוגיות פריכות והכי טוב >>>
20 דק’ הכנה כולל הכל!!! קולטים?!?!
קערה אחת, כוסות מדידה, מטרפה וכף ערבוב אלה כל הכלים שהשתמשתי, קל כבר אמרתי ? 🙂 חוץ מקל כבר אמרתי כמה שזה טעים?
אני אצלם בימים הקרובים גם את המילויים הנוספים שהצעתי 🙂 יצאו לי 7 עוגיות בלבד אז אם יש לכם אורחים הכפילו כמויות.


רכיבים – 7 עוגיות סנדויץ’
- ¼ כוס + 2 כפות קמח שיבולת שועל
- ¼ כוס + 1 כף מייפל
- ½ כוס קקאו משובח
- ½ כפית מלח
- קרם:
- 2 כפות קרם קוקוס
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 1 כף מייפל
הכנה: - חממו תנור ל 175c
- ערבבו את כל הרכיבים של העוגייה בקערה עד שמתקבל בצק עוגיות
- שמנו קלות תבנית עם נייר אפייה
- בעזרת ידיים רטובות צרו כדורים מהבצק שהתקבל והניחו במרווחים נדיבים – לי יצאו 14 עוגיות
- בעזרת כוס עטופה בנייר אפייה – שטחו את העוגיות
- אפו ל 10 דקות בלבד הוציאו והניחו להצטנן
קרם: - ערבבו את כל הרכיבים בקערה בעזרת מטרפה או מיקסר ידני
- כשהעוגיות התקררו מעט מרחו צד אחד וחברו אליו את הצד השני ליצירת סנדויץ’
- הגישו לצד תה צמחים או אספרסו 🙂
רעיונות נוספים לקרמים: - *1 פחית קרם קוקוס שהיה במקרר לפחות לילה + 1 כף מייפל – הוציאו 2 כפות מהקרם ללא הנוזלים שהצטבר מלמעלה ערבבו היטב בעזרת מטרפה ומרחו על העוגייה
- * 2 תמרים ללא גלעין שהושרו במים חמים + כפות קרם קוקוס – טחנו בבלנדר עד שמתקבל קרם קרמלי אחיד – מרחו על עוגייה אחת וחברו לסנדויץ’
היי היי היי ... 🙂 יודעים שחוץ מזה אנחנו גם מפתחים מוצרים שבקרוב יגיעו לחנויות הטבע?!?!? בואו לתמוך בהקמת פס ייצור טבעוני, איכותי וללא גלוטן.
סדנאות קרובות :

#בוקר_צהריים_ערב
בישול טבעוני יומיומי בריא, מהיר, דל שומן ודל פחמימה על בסיס ירקות, חלבונים, דגנים וקטניות.

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית
ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

אפייה ללא גלוטן
ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים
מיכל
7 פבר 2019אפשר להשתמש בקמח אחר?
נגיד – כוסמת?
פלנטי
10 פבר 2019אני לא ממליצה על כוסמת זה מאוד ישפיע על הטעם
אפשר קמח אורז מלא