למי שלא יודע ספגטי & מיטבולז זה טוויסט אמריקאי על הבולונז האיטלקי
כשהתחיל לרדת הבוקר כל כך הרבה גשם ידעתי מה בא לי להכין (למעשה אני כל הזמן חושבת מה להכין)
והיום, חשבתי שיהיה קל ומשמח משהו מיוחד, מפנק ומחמם שייתן תחושה של בית :
קציצות עגולות ובשרניות שוחות ברוטב עגבניות עשיר ומפנק, וכמובן על אם כל הפחמימות מבחינתי – פסטה! איך אני אוהבת פסטה… אני חושבת שזה בשלישייה הפותחת שלי, אם הייתי צריכה לבחור 3 מאכלים לקחת איתי לאי בודד, זה ללא ספק היה צריך להיות אחד מהם!
רינה
29 דצמ 2018איזה ספגטי השתמשת
פלנטי
29 דצמ 2018ספגטי אורז מלא של חברת פליסיה מאוד מאוד מומלץ וטעים
טלי
18 ינו 2019הכנתי ויצא נהדר, תודה!!
פלנטי
18 ינו 2019איזה כיף לשמוע!! בתיאבון רב 😋😋😋
גבריאל
5 מרץ 2019יצא מעולה. הקטנה שלי, בת שנה, מביאה אוכל לגן. במשך שלושה ימים היא אכלה עם תוספת מתחלפת, ובכל יום סיימה את הקופסה. בסך הכל 7 קציצות. אחת המנות שהיא יותר אהבה. כל הכבוד!
יעל
28 מרץ 2019באיזה גודל הקציצות?
פלנטי
31 מרץ 2019השתמשתי בכף גלידה קפיצית כדיי להכין אותם, זה גם יותר מהר והגודל מצוין בעיני 🙂
דוגמא למה שיש לי בבית
נועה
25 אפר 2019תודה! אפשר להשתמש בסלק מוכן בואקום?
פלנטי
25 אפר 2019אפשר אבל צריך להבין שיש לו הרבה נוזלים והמרקם שלו שונה. ייתכן והעיסה תצטרך איזון עם הקמח עדשים \ שיבולת שועל כדיי למצק מעט.
צריךך לעשות את זה בהדרגה ואני לא יודעת להגיד בדיוק כמה להוסיף, תבדקי שהיא נשארת דביקה ועם זאת לא יבשה מדיי.
בהצלחה! ובתיאבון ! אשמח לשמוע איך יצא,
🙂 שירי.
סמדר
25 יונ 2019כמה זה פחית עגבניות? מה המשקל או הנפח? יש כל מיני גדלים…
Plenty
26 יונ 2019פחית “רגילה” במשקל 400 גר’
סמדר
14 ספט 2019הסלק צריך להיות מבושל? או להשתמש בסלק טרי?
שחר
14 ספט 2019הסלק צריך להיות מבושל או טרי?
Plenty
14 ספט 2019סלק טרי מקולף
יעל
18 אפר 2020אין לי פטריות. אפשר להחליף במשהו אחר?