המתכון הזה הוא בהשראת חברתי האהובה מיכל אנסקי, מתוך ספר הבישול שלה.

מתכון פשוט לימים בהם מתחשק לנו ארוחה קלילה שהיא גם קרירה וגם חמה, גם חמוצה וגם פיקנטית, גם טריה וגם מבושלת, גם משביעה וגם דלת קלוריות  ובקיצור הכל מהכל גם וגם וגם

בתוספת היוגורט סויה (מתכון בפוסט נפרד בקרוב…) מתקבל סלט עשיר שיכול להיות ארוחה שלמה כשמוסיפים בצד פחמימה כמו אורז בסמטי,קינואה, תפו”א, בטטה צלוייה וכל מה שאתם אוהבים

בתוספת היוגורט סויה (מתכון בפוסט נפרד בקרוב…) מתקבל סלט עשיר שיכול להיות ארוחה שלמה כשמוסיפים בצד פחמימה כמו אורז בסמטי,קינואה, תפו”א, בטטה צלוייה וכל מה שאתם אוהבים

רכיבים :2-3 מנות


סלסילת פטריות שמפיניון או מלך היער פרוסות לאורך
חב’ טופו במרקם קשה
½ צרור פטרוזיליה
200 גר’ עגבניות שרי
2 מלפפונים
5 עלי חסה
2 לימונים
1 בצל בינוני
1 כפית מלח אטלנטי
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כפית כמון
2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס גס
רבע כוס יוגורט סויה פרו ביוטי – לא ממותק

הכנה:

  • סוחטים מיץ מלימון אחד ומשרים בו את הטופו, הבצל והפטריות עם ½ כפית מלח אטלנטי, כורכום, פפריקה מעושנת, כמון ופלפל שחור  שיתרככו ויגירו נוזלים למשך כחצי שעה
  • על מחבת לוהטת ללא שמן מטגנים את התערובת ומעבירים מצד לצד עד אשר הכל שחום ועשוי היטב
  • קוצצים את הירקות והפטרוזיליה לגודל שאוהבים וסוחטים מעל לימון ממליחים ומוזגים את השמן זית
  • מוסיפים מעל את השווארמה ומוזגים מעליה את היוגורט החמצמץ
  •  בתיאבון!

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות