פטה עגבניות מיובשות ובזיליקום שלנו היא חגיגה בפני עצמה אבל בשילוב הנכון במטבח היא תשדרג לכם את הארוחה בטעם מיוחד, בצבע ובמרקם קרמי וכייפי על הלשון!​

ומה יותר נכון לה מאשר סלט פסטה? הרי המהות של סלט פסטה זה עגבניות מיובשות ובזיליקום וכשהטעמים והמרקמים כבר נעוצים עמוק בתוך הפטה עצמה, זה מבטיח לכם שבכל ביס הפה שלכם יתמלא בכל העושר הזה… 

(שומעים עליי שצפיתי באייל שני בימים האחרונים? זה התחיל בהצעת ייעול של מולי להפוך את אימוני הספורט הבייתים למעניינים יותר והאמת? יש בזה משהו!) :)) 

אז אין צורך להכביר במילים. 

כמה דק’ של עבודה ויש לכם מנה עיקרית מושלמת לאירוח, או לכל ארוחה קז’ואלית במיוחד בימי הקיץ החמים…

באנו לעשות לכם חיים קלים וטעימים 🙂 

רכיבים : 6-8 מנות

  • 1 חב’ פסטה פוזילי ללא גלוטן / רגילה. אנחנו לרוב משתמשים בפליסיה. 
  • 200 גר’ פטה שקדים ועגבניות מיובשות – חתוכה לקוביות
  • 2 חופן עגבניות שרי צבעוניות חצויות
  • ½ צרור עלי בזיליקום מופרד לעלים
  • ½ כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח פלפל לפי הטעם

הכנה:

  • בשלו את הפסטה לפי הוראות יצרן. סננו וצננו לטמפ’ חדר.
  • ערבבו היטב את הפסטה, שמן זית, מלח פלפל, עגבניות שרי וזיתים. 
  • הוסיפו את הקוביות פטה ועלי בזיליקום טריים וערבבו ערבוב נוסף בעדינות שלא לשבור את הפטה. 

הגישו לצד תה קר או יין לבן צונן 

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

הסדנאות שלנו :

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

בישול - PLANT BASED יומיומי טעים ובריא. ללא גלוטן.

לפתוח אפשרויות חדשות וטעמים שמתאימים גם לאנשים עסוקים וגם למי שלא אוהב לבלות הרבה זמן במטבח אבל רוצה להזין את עצמו ואת האנשים שהוא אוהב באוכל טבעי מחומרי גלם איכותיים שיוצא ממש ממש טעים!

אפייה ללא גלוטן

ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים

בואו לאינסטוש!

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות