קטגוריות

סלט אנדיב סגול ופטה שקדים בויניגרט שמפניה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest
מה לבשל בוולנטינז? סלט צבעוני טבעוני מרענן ורומנטי עם קריצה אלכוהולית שיקשט את השולחן, פטה שקדים, פינוקים, קצת שמפניה וכמה דקות הכנה.

מה לבשל בוולנטינז? סלט צבעוני טבעוני מרענן ורומנטי עם קריצה אלכוהולית שיקשט את השולחן, פטה שקדים, פינוקים, קצת שמפניה וכמה דקות הכנה. 

רכיבים:

  • לסלט:
    ראש אנדיב סגול
    1/2-3/4 חב׳ פטה שקדים
    1/2 כוס אגוזי מלך
    1 אגס אדום בשל חתוך לפלחים
    10 תותים חצויים לאורך
  • לווינגרט:
    1/4כוס שמפניה/קאווה יבשה
    1/3 כוס שמן זית
    1 כפית חרדל דיז'ון חלק
    1 כפית שטוחה מייפל
    קורט מלח
    קורט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • לוויניגרט: בקערה גדולה מערבבים את החרדל, המייפל, מלח ופלפל ומתחילים לזלף לסירוגין באיטיות את השמפניה ושמן הזית תוך כדי ערבוב בעזרת מטרפה, עד לקבלת רוטב וינגרט סמיך

     

  • הרכבת הסלט:
    מפרידים את עלי האנדיב ושמים בקערה יחד עם האגס והתותים. רק לפני ההגשה מזלפים את הרוטב ומפוררים את הפטה שקדים ואגוזי המלך.

    בתיאבון!

כתוב את הכותרת כאן

תייגו את @plenty4u  באינסטגרם ושיגו hashtag #plenty4u כדי שנוכל לראות את כל הטעימות. 

פייסבוק
ווצ'אפ
פינטרסט

Related Posts

סלט קיסר

אז במסגרת מחשבות על שולחן השבועות או… מה עוד אפשר לאכול בחום הזה?! קבלו אותו סלט קיסר עם רוטב מפנק על בסיס האגוז'נו שלנו (כן כן אותו סלט שפאולה רוזנברג התלהבה ממנו כשהתארחנו בספיישל שבועות ב2020) רוטב קיסר: 3-4 כפות מיונז טבעוני 1-2 כפיות צלפים במלח 2 כפיות חרדל 4 כפות אגוז'נו טבעי חבילת לבבות

פיצה ביאנקה טבעונית מקמח כוסמין עם תרד וארטישוק

מרכיבים לפיצה בינונית: בצק: 325 גרם (1/3 2 כוסות) קמח כוסמין מלא 1.5 כפיות שמרים יבשים 2 כפות שמן זית 190 מ"ל (2/3 כוס + 2 כפות) מים פושרים 1 כפית מלח תוספות: 250 גרם כמוצרלה קשיו מגורדת של פלנטי חופן עלי תרד חלוטים רבעי לביבות ארטישוק אופן הכנה: מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר

מאפה פילו במילוי ירקות, פטה שקדים ועשבי תיבול ומוצרלה קשיו

מרכיבים למאפה בקוטר 20-22 ס"מ: מלית: 1 כף שמן זית 1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות 1 חבילת עלי קייל, חתוכים לרצועות דקות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1 כוס מוצרלה קשיו של פלנטי מעטפת פילו: 3 עלי פילו, מופשרים לפי הוראות היצרן מעט שמן להברשה הגשה: ½ חבילת פטה שקדים ועשבי תיבול של פלנטי בצל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

גלילה למעלה