הסדנאות שלנו :

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

הכנת גבינות משקדים ואגוזים, ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

אפייה ללא גלוטן

 ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים. אנחנו לא עושים שימוש בתערובות קמחים קנויות אלא משתמשים אך ורק בקמחי מקור איכותיים. (דוחן\טף\עדשים\חומוס\אורז מלא\שיבולת שועל) ומלמדים את הטכניקות והמינונים שלנו לאפייה מהירה ופשוטה ללא שמרים\הטפחה\סוכר.

לאחר שנים בהם אנו צוברים ידע רב בבישול טבעוני ללא גלוטן שהוא בריא, איכותי וחסכוני - אנחנו שמחים לארח בביתינו סדנאות שבהם נכיר ונתנסה בעבודה עם חומרי הגלם השונים ונלמד טכניקות ייחודיות, עתיקות וחדשות ...כדיי ליצור שפע של מטעמים לכל רגע, בפשטות והנאה.

אנו מקפידים לתת כלים פשוטים ופרקטיים כדיי שתוכלו לזכור בקלות וליישם בקלות.
בסדנא תקבלו חוברת עם כל המתכונים שכוללת רשימת רכיבים לקניות, מכשירי חשמל, אביזרים מיוחדים - בסדנא תוכלו לרשום לכם הערות, טיפים, טריקים ועוד'. *יישלח גם כקובץ PDF במייל
כל המתכונים מבוססים על חומרי גלם איכותיים, טריים, עשירים בחלבון, ויטמינים וסיבים תזונתיים ללא מוצרים מן החי, ללא גלוטן וללא סוכר.

חוויות של משתתפים

הסדנאות מתקיימות במטבח הביתי שלנו בתל אביב בשכונת הדר יוסף

חניה בשפע בסמוך לבית. 

משך כל סדנא כשעתיים וחצי, בסיום נאכל ביחד את התוצרת של הסדנא

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית 

 
מה נכין בסדנא?  
  1. פרו-ביוטיקה ביתית : ריג’וולאק בעזרתו מתסיסים גבינות משקדים ואגוזים. 
  2. לאבנה שקדים פרו-ביוטית
  3. גבינת קשיו גלילית – ב3 טעמים מופלאים
  4. פטה שקדים, מעדן אפוי בסגנון יווני  
  5. מוצרלה לפיצה – ונאכל גם פיצה!


    לקראת שבועות – הוספנו תאריכים : 

    17.5.19 יום שישי 10:00-13:00 (נותר מקום 1)  
    3.6.19 – סדנת ספיישל שבועות : יום שני 19:00-22:00 
    7.6.19 – סדנת ספיישל שבועות : יום שישי 10:00-13:00
    24.6.19 יום ב’ 19:00-22:00 

    *ריג’וולאק – טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות
    מחיר למשתתף : 260₪ | מחיר לזוג 500 | המחיר כולל 2 גבינות שכל משתתף הכין וייקח עימו בסיום הסדנא : פטה שקדים, קשיו גלילית פרוביוטית + חוברת מתכונים. 

אפייה ללא גלוטן 

*חשוב להדגיש כי אנחנו לא עושים שימוש בתערובות קמחים קנויות אלא משתמשים אך ורק בקמחי מקור איכותיים (דוחן\טף\עדשים\חומוס\אורז\שיבולת שועל) ומלמדים את הטכניקות והמינונים שלנו לאפייה מהירה ופשוטה ללא שמרים\הטפחה\סוכר. 

  1. מאפינס מתוק – גזר וקינמון 
  2. מאפינס מלוח – תרד! 
  3. בצק פריך לקיש ולפיצה (נכין ונאכל יחד קיש ירקות מעלף!) 🙂 
  4. קרקרים ממכרים!!! מקמח טף ואורז  
  5. פוקאצ’ה מבטטה

    תאריכים קרובים

    31.5.19 יום שישי 10:00-13:00 (אזלו המקומות) 
    14.6.19 – יום שישי 10:00-13:00 (יש מקום פנוי) 
    21.6.19 – יום שישי 10:00-13:00 (יש מקום פנוי) 

    מחיר למשתתף : 260₪ | מחיר לזוג 500 | המחיר כולל שקית טעימה לקחת הביתה של סלייס פוקאצ’ה וחופן קרקרים ממכרים! + חוברת מתכונים. 

     

חלל הסדנא - 6-8 משתתפים באווירה אינטימית ונעימה
פוקאצ'ה בטטה, יפה פריכה ואפויה!
בסוף כמובן שאוכלים את כל התוצרת ביחד 🙂
שיתוף ב facebook
שלח/י לחבר/ה בפייסבוק
שיתוף ב whatsapp
שלח/י לחבר/ה בוואצאפ

0546836383
ניתן לשלוח וואצאפ
או לכתוב לנו למייל : Info@plenty4u.co.il

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות