סדנאות בישול טבעוני בריא וללא גלוטן

אוכל הוא המתנה של הטבע ואחת מההנאות הגדולות של החיים, סדנאות הבית נועדו להעניק למשתתפים את הכלים והידע הדרוש להכניס את הבריאות הביתה ולהינות מאוכל בריא, מענג וטעים גם ביומיום ע"י הכרות עם חומרי גלם, שילוב של טכניקות פשוטות וידע מקצועי המתאים למתחילים וגם למנוסים במטבח.

מה בא לכם ללמוד?

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

הכנת גבינות משקדים ואגוזים, ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

סדנת בישול - PLANT BASED יומיומי טעים ובריא. ללא גלוטן.

לפתוח אפשרויות חדשות וטעמים שמתאימים גם לאנשים עסוקים וגם למי שלא אוהב לבלות הרבה זמן במטבח אבל רוצה להזין את עצמו ואת האנשים שהוא אוהב באוכל טבעי מחומרי גלם איכותיים שיוצא ממש ממש טעים!

אפייה ללא גלוטן

 ללא התפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים. אנחנו לא עושים שימוש בתערובות קמחים קנויות אלא משתמשים אך ורק בקמחי מקור איכותיים. (דוחן\טף\עדשים\חומוס\אורז מלא\שיבולת שועל) ומלמדים את הטכניקות והמינונים שלנו לאפייה מהירה ופשוטה ללא שמרים\הטפחה\סוכר.

נתנסה בעבודה עם חומרי הגלם השונים ונלמד טכניקות ייחודיות, עתיקות וחדשות ...כדיי ליצור שפע של מטעמים לכל רגע, בפשטות והנאה.

אנו מקפידים לתת כלים פשוטים ופרקטיים כדיי שתוכלו לזכור בקלות וליישם בקלות.
בסדנא תקבלו חוברת עם כל המתכונים שכוללת רשימת רכיבים לקניות, מכשירי חשמל, אביזרים מיוחדים - בסדנא תוכלו לרשום לכם הערות, טיפים, טריקים ועוד'. *יישלח גם כקובץ PDF במייל
כל המתכונים מבוססים על חומרי גלם איכותיים, טריים, עשירים בחלבון, ויטמינים וסיבים תזונתיים ללא מוצרים מן החי, ללא גלוטן וללא סוכר.

חוויות של משתתפים

הסדנאות מתקיימות במטבח הביתי שלנו בתל אביב בשכונת הדר יוסף

חניה בשפע בסמוך לבית. 

משך כל סדנא כשעתיים וחצי\שלוש שעות, בסיום נאכל ביחד את התוצרת של הסדנא

  • גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

מה נכין בסדנא?

  • פרו-ביוטיקה ביתית : ריג’וולאק בעזרתו מתסיסים גבינות משקדים ואגוזים.
  • לאבנה שקדים פרו-ביוטית
  • גבינת קשיו גלילית – ב3 טעמים מופלאים
  • פטה שקדים, מעדן אפוי בסגנון יווני : נשלב אותה במאפה מדהים-הפתעה!!!
  • מוצרלה לפיצה\טוסט\קפרזה – ונאכל גם סלט קפרזה קטן!!!

    יאמי!!!!!

     
    16.8.19 יום שישי 10:00-13:00 (ניתן להרשם)
     30.8.19 יום שישי 10:00-13:00 (ניתן להרשם)
    20.9.19  יום שישי 10:00-13:00 (ניתן להרשם) 

  • *ריג’וולאק – טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות
  • מחיר למשתתף : 270₪ | מחיר לזוג ₪520 | המחיר כולל 2 גבינות שכל משתתף הכין וייקח עימו בסיום הסדנא : פטה שקדים, קשיו גלילית פרוביוטית + חוברת מתכונים

אפייה ללא גלוטן 

*חשוב להדגיש כי אנחנו לא עושים שימוש בתערובות קמחים אלא אנו משתמשים בקמחי מקור איכותיים (דוחן\טף\עדשים\חומוס\אורז\שיבולת שועל) ובסדנה הזאת מלמדים את הטכניקות והמינונים שלנו לאפייה מהירה ופשוטה ללא שמרים\התפחה\סוכר.

מה נכין בסדנא? 

  • מאפינס מתוק – גזר וקינמון
  • מאפינס מלוח – תרד!
  • בצק פריך לקיש ולפיצה (נכין ונאכל יחד מאפה מ-ע-ל-ף עם גבינת פטה טבעונית משקדים וירקות!) 🙂
  • קרקרים ממכרים!!! מקמח טף וקמח אורז ב10 דק’ הכנה ללא רידוד
  • פוקאצ’ה בטטה קריספית ועסיסית עם רוזמרין ושמן זית


    תאריכים קרובים:

     23.8.19 יום שישי 10:00-13:00 (ניתן להרשם)
    16.9.19 יום שני 19:00-22:00 (ניתן להרשם) 

  • מחיר למשתתף : 270₪ | מחיר לזוג ₪520 | המחיר כולל טעימות לקחת הביתה של מאפה אישי ומיני מאפינס! + חוברת מתכונים. 

סדנת בישול – PLANT BASED
יומיומי טעים ובריא. ללא גלוטן. 

*בסדנה הזאת בחרנו מספר מתכונים שיכולים לשדרג את החיים אחרי שלומדים אותם, נלמד כלים שמתאימים לאנשים עסוקים וגם למי שלא אוהב לבלות הרבה זמן במטבח ובכל זאת רוצה להזין את עצמו ואת האנשים שהוא אוהב באוכל טבעי מחומרי גלם איכותיים שיוצא ממש ממש טעים!

הסדנא נולדה מתוך הרגלי התזונה היומיומית שאימצנו ב4 השנים האחרונות, תזונה שנקראת PLANT BASED מבוססת ירקות, פירות, חלבונים מן הצומח, סיבים תזונתיים, קטניות, אגוזים ועוד שפע של חומרי חומרי גלם.
בסדנא נלמד מתכונים ושיטות בישול שיקלו עלינו את ההתנהלות בשגרה.

תזונת PLANT BASED נחשבת כיום לתזונה המומלצת ביותר ע”י חוקרים ורופאים בכל העולם וכמועילה ביותר לבריאות גוף האדם ולמניעת מחלות. תעשו על זה גוגל!  ואם בא לכם לראות סרט מ-ע-ו-ל-ה בנושא תלחצו כאן.
FOOD CHOICES – Watch on youtube – יש גם בנטפליקס! 

מה נלמד להכין בסדנא? 

  • “גבינה לבנה” ביתית דלת שומן ועשירה בחלבון על בסיס טופו
  • קציצות הבית של פלנטי על בסיס טופו וירקות
  • רוטב קארי דל שומן על בסיס ירקות 
  • שניצל תירס בציפוי פריך ללא גלוטן 
  • טורטייה דוחן ועדשים כתומות

    תאריכים קרובים:

    9.9.19 – יום שני 19:00-22:00 (ניתן להרשם) 
    23.9.19 – יום שני 19:00-22:00 (ניתן להרשם) 
    *ייתכנו שינויים בסדנה לכבוד ראש השנה 
  • מחיר למשתתף : 270₪ | מחיר לזוג ₪520 | 
חלל הסדנא - 6-9 משתתפים באווירה אינטימית ונעימה
בסוף כמובן שאוכלים את כל התוצרת ביחד 🙂

מנחת הסדנא : שירי סאבין 

יזמית, בלוגרית ומפתחת מתכונים טבעוניים.

עד שפתחה את PLENTY עסקה בתחום האופנה והסטיילינג בהפקות ובטלוויזיה ולצד זאת תמיד אהבה לחקור ולהעמיק בספרי בישול, להמציא ולחדש. 

“…המעבר לתזונה יומיומית מן הצומח  הוא אחד השינויים הגדולים שעשיתי, לשמחתי נולדת עם כישרון טבעי ואהבה גדולה למטבח אז המעבר עבורי היה יחסית קל אבל לא רציתי לוותר על הטעם וההנאה שיש באוכל. 

המטבח הטבעוני הכניס בי סקרנות ותשוקה ענקית להתנסות, למצוא ולהמציא פתרונות לעולם בריא ושמח יותר עבורינו ועבור החיות והסביבה, באיזשהוא שלב החלטתי להגשים חלום וללכת בעקבות חזון שהגיע מתחביב והפך גם לעסק”

אשמח לפגוש אתכם באחת מן הסדנאות שלנו 3> 

שיתוף ב facebook
שלח/י לחבר/ה בפייסבוק
שיתוף ב whatsapp
שלח/י לחבר/ה בוואצאפ

0546836383

ניתן לשלוח וואצאפ
או לכתוב לנו למייל : Info@plenty4u.co.il

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות