כמה התגעגעתי אין לתאר!
כבר חודש וחצי שלא העלינו מתכון… מאז שהתחלנו לייצר במפעל החיים שלנו הפכו להיות הרבה יותר דינמיים והיינו צריכים לפנות זמן כדיי להסתגל לכל הדברים שקורים.

יחד עם זאת בעולם כמו שלנו שכל הזמן מחפשים את הדבר הבא והתחושה היא שאין רגע דל, אנחנו רוצים ולומדים גם לעצור ולנשום, להסתכל דווקא על מה שיש ולא על מה שחסר, להוכיר תודה, לאכול ארוחה טובה עם אהובים, להסתכל בעיניים ולא בסמארטפון, לשתול גינת ירק חורפית (תמונות באינסטגרם בקרוב).

לכן לקחנו לעצמנו את חג סוכות כדי לנשום רגע, מעין חופשה בלי לנסוע לחופשה, לארגן את כל העניינים שלנו בקצב קצת יותר איטי ושקול, כך התפנה לנו סוף סוף הזמן להכין ולצלם כמה מתכונים, דבר שאנחנו כל כך אוהבים לעשות!

את המתכון הזה אני מחכה כבר זמן רב להעלות ואיכשהו אף פעם לא הייתה ההזדמנות הנכונה, והנה גל החום בחג סוכות הביא את ההזדמנות למנה המופלאה הזו, זו שתפיל לאורחים שלכם לסתות, זו שתכינו ב5 דק’, זו שתרענן לכם את הפה ותעורר לכם את כל החושים כמו שרק סביצ’ה יודע לעשות. סביצ’ה פטריות בטעם של ים בעזרת טריק קטן שקל ליישם והתוצאה היא פשוט מפתיעה ומשמחת!

רכיבים:

  • סלסילת פטריות – חתוכה לקוביות
  • ¼ צרור כוסברה – קצוצה
  • ½ בצל סגול
  • אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
  • פלפל צ’ילי אדום קצוץ .
  • 1 כוס מיץ לימון טרי – כארבעה לימונים גדולים
  • חופן אצות וואקמה
  • 1 כפית מלח

    הכנה:

  • בקערה הניחו את הפטריות והבצל ומזגו מעליהם את המיץ לימון שיכסה, מעליהם הניחו את האצות וואקמה והשרו במשך שעה וחצי בטמפרטורת חדר או לילה במקרר
  • לאחר ההשרייה הוציאו את האצות – אין לנו צורך בהן יותר, וערבבו פנימה את יתר המרכיבים.
  • הגישו עם מעט מהרוטב בכוסיות או בצלחת מרכזית.

    בתיאבון!!! ספרו איך יצא…
שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות