יש כזה דבר פלז’ר 😛 בלי הגילטי 🔨
זה רק נראה מושחת.
כשהייתי ילדה בגן גרנו בארה”ב, ושם לאכול פסטה ברוטב גבינה כתומה, דביקה ונמסה זה מאכל לגיטימי לכל דבר… לא פלא כשחזרנו לארץ הייתי ילדה קצת שמנמנה ☺️
אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות, מלבד לטבען מנות אהובות כמובן, זה לעשות אותן בריאות ומזינות יותר מבלי להתפשר על הטעם והחוויה.
המשמעות היא להוריד בכמויות השומן והסוכר ולהגביר ירקות, פירות, קטניות ודגנים מלאים איפה שאפשר…
ענת
8 נוב 2018וואו.. תודה גדולה לכם על הפתרונות המדהימים.
הבלוג מקסים ומעורר את בלוטות הטעם והריח.. ממש עושה חשק.
פלנטי
8 נוב 2018איזה כיף! תודה רבה 3>
אנה
8 נוב 2018היי, האם אפשר לבשל את הדלורית במקום לאפות בתנור? אם כן איך וכמה זמן?
פלנטי
8 נוב 2018למה לא לאפות בעצם? כי אין תנור?
יעבוד גם בטוסטר אובן
ואם גם זה אין, אז אני מציעה לקלף את הדלורית, לחתוך לקוביות ולבשל במחבת רחבה, עם מעט מים עד שמתרכך ולתת למים להתאדות על להבה בינונית כדי שלא יהיו נוזלים עודפים ברוטב
בהצלחה ותעדכני 🙂
טל
27 נוב 2018היי,
אפשר במקום חלב סויה חלב שקדים?
פלנטי
27 נוב 2018היי טל,
לא ניסיתי אבל אני מאמינה שכן 😊
יעל
6 דצמ 2019כבר הכנתי כמה פעמים וגם המרתי את הדלורית בדלעת ערמונים פעם ובשתי הגרסאות יצא מעולה!!
יעזור לי מאוד אם בסוף העמוד יהיו קישורים לכל המתכונים עם הצ’דר, ככה יהיה לי נח לגשת לה כשארצה להשתמש בשאריות.
יעל
29 אפר 2020אוקי כבר הכנתי כמה פעמים ופתאום אני לא זוכרת… 2 כפות שמרי בירה אבקה או שבבים? (זה פשוט הבדל ממש מהותי בכמות)