לפעמים החיים מביאים לך כמה דברים חדשים בו זמנית בלי שבכלל התכוונת, אז לכבוד השנה החדשה יש לנו הרבה הפתעות מרגשות שאנחנו כבר ממש רוצים לחלוק איתכם (וזה יקרה ממש עוד כמה ימים)  אבל לפני זה…

חשבנו איך לחגוג את הכל כמו שאנחנו אוהבים : רומנטי, סקסי, מהיר להכנה, ובלי סוכר, אני ומולי אנשים של בית, ואם יש מסיבה… אז היא אצלינו 🙂

מדובר ב-5 דקות הכנה בלחץ של קינוח וקוקטייל מרשימים וטעימים, האמת שאני לא בנאדם של קינוחים אבל אוהבת את הטעם של שוקולד מריר – מי שרוצה להמתיק יותר, מוזמן להוסיף עוד מייפל.

ומי ידע שמוס יכול להיות דבר כל כך קל להכנה.

אנחנו אוהבים לחשוב על מתכונים ביחד, ולמולי יש היסטוריה ארוכה ומפוארת בחיי הלילה התל-אביבים אז הוא רקח כאן משהו שיהיה פשוט מרשים וסקסי בלי אביזרים מיותרים.

ו…לגבי הצבע (ורוד)! אני כיוונתי אותו… מי לא אוהב קוקטייל ורוד?! לשמחתי זה לא מאיים על הגבריות שלו…

גם הקוקטייל לא מאוד מתוק, יותר לכיוון חמצמץ… אז תרגישו חופשי להוסיף עוד מייפל.

תכינו את זה, בטח שלכבוד השנה חדשה וגם לכל חגיגה.מבטיחה לכם שלא תעבדו קשה ויהיה טעים וגם עולה לראש דיי מהר 🙂

מאחלים לכם שנה של התפתחות, צמיחה, אהבה, אוכל טוב, בריאות והנאה. שתהיו קשובים לעצמכם, למה שאתם מכניסים לגוף ושיזרום לכם פלנטי שפע מכל דבר שתרצו…

רכיבים ל- 6 כוסיות קטנות :

  • 250 מ”ל נוזל קוקוס – אני השתמשתי בקרטון קטן של Aroy D
  • 1 חפיסת שוקולד 60% קקאו – שמרו שורה אחת בצד
  • ½ כוס פירות יער קפואים
  • 1-2 כף מייפל טהור

הכנה:

  • בסיר קטן מזגו את נוזל הקוקוס, ושברו לתוכו את חפיסת השוקולד מלבד שורה 1 שמרו בצד.
  • ערבבו תכופות עד אשר השוקולד נמס, ותתנו לנוזל שהתקבל להתחמם עד כמעט רתיחה.
  • לפני הרתיחה כבו את האש – תטעמו את רמת המתיקות והמתיקו לפי הטעם (אני אוהבת את המרירות של השוקולד ולא המתקתי).
  • מזגו לכוסיות קטנות והכניסו למקרר ל- 3 שעות – לא להשאיר מעבר ל-5 שעות.
  • בעזרת קולפן גרדו פירורים של שוקולד מהשורה ששמנו בצד.
  • הפשירו את פירות היער והמתיקו אתם עם מעט מייפל
  • כשהמוס מוכן ומיד לפני הגשה קשטו עם הפירות יער ופירורי שוקולד והגישו מיד – (אם נותנים לזה לעמוד יותר מדי זמן- לדוגמא בזמן שמצלמים:) הפירות יער מגירים נוזלים על המוס ומדללים אותו)


מוחיטו פירות יער ומייפל – רכיבים לקוקטייל זוגי:

  • 80 מ”ל רום בקרדי
  • קאווה לסגירה – אפשר גם סודה
  • מיץ מלימון 1
  • צרור קטן עלי נענע
  • 1 כוס קרח
  • 2 כפיות מייפל טהור – או לפי הטעם
  • חופן פירות יער קפואים
  • לקישוט – קליפות לימון נקיות משאריות

    הכנה:
  • כותשים מעט את הפירות יער בתוך כוס נפרדת – כך שחלק יישארו שלמים וחלק מעוכים להוציא מיץ.
  • בכוסות לואו בול מוסיפים את הרום, לימון, מייפל.
  • ממוללים את הנענע בידיים להוציא ממנה טעם – אפשר לתת לה גם כמה מחיאות כפיים כדי להוציא ממנה ניחוח ולהוסיף לכוס.
  • הסיפו את פירות היער והקרח ובעזרת כפית ערבבו היטב היטב שכל הטעמים יתחברו.
  • הוסיפו קאווה/פרוסקו/יין מבעבע/ סודה לסגירת הקוקטייל מלמעלה והגישו מיד עם קישוטי לימון ועוד נענע

 

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות