היי, אני הצד היותר שקט של הבלוג הזה ואת הנשנושים שלי אני אוהב להכין ב-5 דקות, להמציא אותם לוקח קצת יותר כמובן – אבל זה שווה את זה! 🙂
מה גם שצורת האכילה הזאת שנקראת “טורטייה” היא אחת הכיפיות בעולם מבחינתי, תמיד אהבתי FINGER FOOD, כזה שתופסים ביד, מקפלים כמה דברים טובים ביחד ונוצר ביס מיוחד בלתי נשכח.
כשהייתי נער הייתי מטורףףף על מלאווח מגולגל עם חומוס ומלא תוספות, אני והחברים שלי קראנו לזה – “אנג’ליטה”.אלו למשל ביסים שאני לא שוכח, שהייתי מכור אליהם.
מאז שיניתי המון הרגלי תזונה, אני לא סובל מצליאק אבל גלוטן עושה לי פחות נעים בבטן ובלי קשר, העדפתי לוותר על ההרגל של נשנוש פרוסת לחם אחת, שתיים, שלוש 🙂 ליד כל ארוחה ולהפוך את האוכל למשהו הרבה יותר קליל ואז להפחית בפחמימות וסוכרים.
הטורטייה הזאת מדהימה כי היא לא דורשת הכנות והשריות אלא רק דברים מאד פשוטים ותוך 5 דקות יש טורטייה דקה, מרשימה וטעימה בטירוף שכל המשפחה תגלגל בתוכה מעדנים ותטרוף!
מכאן רק נותר לכם לדמיין מה בא לכם לשים בפנים…
מאיה
18 ינו 2019האם אפשר להחליף את הקמח דוחן בדוחן טחון?
תודה
פלנטי
18 ינו 2019היי מאיה : -)
לא ניסיתי וזה תלוי עד כמה המטחנה שלך עושה קמח דק.
אם יש לך מטחנה טובה, זה יכול לעבוד.
אם זה מה שיש לך בבית ובא לך – תנסי זה 5 דק 😃
מלי
18 ינו 2019היי. אפשר ללא קמח טפיוקה?
פלנטי
18 ינו 2019היי מלי, לא.
הוא נותן את האלסטיות לטורטייה.
ללא הטפיוקה זה ייצא לא יתבשל טוב בדלילות הזאת ובמרקם עיסתי יותר תצא לך פיתה דיי דחוסה שזה גם טעים אבל זה לא טורטייה.
אם ניסית משהו תעדכני שנחכים כל אנו, שבת שלום. 😊🙏
מירי
2 ספט 2019אפשרי להוריד את הקמח טפיוקה או להמיר במשהו אחר?
Plenty
2 ספט 2019אפשר לוותר אך יהיה פחות גמיש:)