יש מתכונים שדורשים הרבה רכיבים ושלבי הכנה, ויש מתכונים שלוקחים 5 דק' והם טעימים בצורה בלתי רגילה!
זה אחד מהם

לקחתי את ההשראה מהכריכים המעולים שהייתי פעם אוכלת ב”רובן”, ומולי החליט שנקרא לזה כריך “ראובן” כי אצלנו הוא הפך לטבעוני.

ובכן הראובן שלנו יסדר לכם את הצהריים בכל יום בשבוע…את הטופו במרינדה אפשר להכין מראש ואז בכלל תתקתקו ותסגרו פינה בכלום זמן על המקום.

גם כשמגיעים אורחים במפתיע זה מסוג המאכלים שהם קונצנזוס, כריך עסיסי עם רוטב ניגר על הצלחת בכל ביס….  

כיף לאכול, קליל ולא מכביד.

בתיאבון! תכינו וספרו איך יצא 

רכיבים ל2 כריכים: 

  • 300 גר’ טופו במרקם קשה (אני השתמשתי במשק ווילר)

    למרינדה:

  • ¼ כוס סילאן
  • ¼ כוס סויה
  • ¼ כוס מים
  • ½ 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית אבקת בצל (בצל יבש טחון דק)

    לכריך:
  • 4 פרוסות לחם מחמצת
  • 2 כפיות מיונז טבעוני (אני משתמשת בווגה הצהוב)
  • 2 כפיות חרדל
  • קולסלאו – ¼ כרוב, 1 גזר, 2 עלי חסה קצוצים מתובלים בחומץ תפוחים, מיונז טבעוני ומלח

     

    הכנה:

     

  • ערבבו את כל רכיבי המרינדה
  • פרסו את הטופו לפרוסות דקות ככל האפשר 2-3 מ”מ והניחו במרינדה ל 1-2 שעות
  • חממו תנור ל 200c טורבו גריל- שימו לב לתת לתנור להגיע לטמפרטורה שלו
  • הניחו את הטופו על תבנית אפייה עם נייר משומן קלות ואפו למשך 5 דק’.
  • הוציאו מהתנור היפכו את הטופו לצד השני, הברישו אותו בשארית המרינה ואפו לעוד כ3 דק’
  • קלו מעט את הלחם, מרחו את המיונז וחרדל על פרוסה אחת, ועל השנייה הניחו את הקולסלאו. הניחו את פרוסות הטופו במערום כמו לבנים.
  • הגישו עם חמוצים וקורנישונים.

WOW – תבלו…

שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

הסדנאות שלנו :

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

אפייה ללא גלוטן

ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים

בואו לאינסטוש!

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות