אז אחרי שלמדנו…:-)
היום מכינים: בורגר כרובית!
מה שעושה אותו כזה מוצלח זה המרקם המיוחד של הכרובית, הקראנצ’ית, הטעם המשגע שלה וזה שברגע היא הופכת לקציצה נגיסה בלחמנייה עם ירקות טריים ופריכים, רטבים קרמיים שנוזלגים ממנה, וכמובן… איך אפשר בלעדיהם החמוצים הביתיים של מולי!
המתכון ממש ממש קל להכנה ודל קלוריות, הבורגר עשוי משני רכיבים בלבד (לא כולל תבלינים, מים וטיפונת שמן)
1.כרובית 2.שיבולת שועל.
יתרונות תזונתיים: עשיר בסיבים תזונתיים, חלבון מן הצומח, נוגדי חימצון, ברזל וויטמינים ועוד’
בתיאבון, ספרו לי איך היה! 🙂