ארוחה שלמה על נייר אפייה, בלי הרבה כלים, מינימום מאמץ, ותענוג גדול.

הרבה אנשים מבקשים ממני פתרונות פשוטים לארוחות מהירות, טעימות ובריאות

מתכונים שלא נמאס מהם ותמיד אפשר לגוון אותם

ובכן המתכון הזה הוא קלאסי למטרה הזו

מהיר, בריא, דל שומן וטעים!

אפשר בכל פעם להשתמש בירקות אחרים כיוון שהעניין פה הוא הטכניקה, זאת אומרת שיטת ההכנה

כדי לדייק במידת העשייה של כל מרכיב, אנחנו מכניסים לפי הסדר, מהקשה אל הרך

המטרה שלנו היא להשתמש במינימום כלים ולסיים להכין במינימום זמן

כדי לדייק במידת העשייה של כל מרכיב, אנחנו מכניסים לפי הסדר, מהקשה אל הרך

המטרה שלנו היא להשתמש במינימום כלים ולסיים להכין במינימום זמן

אז מנקים, חותכים ופורסים את המרכיבים לפי הסדר שבו הם נכנסים לתנור, ובכל פעם מניחים מרכיב אחד או שניים על התבנית ומכניסים לתנור

ככה פשוט… רוב הזמן הידיים נשארות פנויות אז אפשר לחתוך סלט ולהכין רוטב יוגורט / טחינה 🙂

רכיבים:

  • 4 תפו”א קטנים או שניים גדולים – חתוכים לפלחים
  • ¼ כרוב סגול – חתוך לנתחים
  • 200 גר’ שעועית ירוקה – רחבה נקייה מקצוות קשים
  • 300 גר’ טופו – פרוס למשולשים

    רוטב: 1 כף סילאן + 3 כפות רוטב סויה + 2 שיני שום קצוצות

    הכנה:
    העיקרון בהכנה כדי לנהל ולחסוך זמן זה בכל פעם לחתוך ירק ואז להכניסו לתנור לפי הסדר מהקשה אל הרך
  • חממו תנור על 220c טורבו – אם יש
  • בתבנית מרופדת בנייר אפייה הניחו תחילה את התפו”א תבלו אותם בכפית שמן זית מלח גס +פלפל שחור גרוס והכניסו ל 5-10 דק’
  • הוציאו את התבנית והוסיפו את הכרוב תבלו אותה בחצי כפית שמן זית מלח + פלפל והכניסו ל – 5 דק’
  • הוציאו את התבנית והוסיפו את הטופו והשעועית הירוקה תבלו אותם בכפית שמן זית מלח + פלפל והכניסו ל – 5 דק’
  • שלב אחרון הוציאו את התבנית מהתנור מזגו את הרוטב במיוחד על הטופו והחזירו לעוד כ 10 דק’ או עד שמשחים
  • הגישו חם לצד סלט, טחינה, יוגורט או כל מה שמתחשק 🙂  
שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

הסדנאות שלנו :

#בוקר_צהריים_ערב

בישול טבעוני יומיומי בריא, מהיר, דל שומן ודל פחמימה על בסיס ירקות, חלבונים, דגנים וקטניות.

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

אפייה ללא גלוטן

ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. הכנתי ויצא כל כך מוצלח! תודה

    1. איזה כייף לשמוע אלונה, בהנאה ובתיאבון!
      שירי,

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות