כמה פשוט ככה טעים 🙂 כך נראות הרבה מן ארוחות הערב שלנו או בוקר בסופי שבוע… חביתת חומוס/עדשים סלט וממרח כלשהו. אנחנו לרוב מתאמנים בשעות אחה"צ המאוחרות וזו ארוחה מושלמת לאחר אימון, עשירה בחלבון ודלה בשומן, קלילה ולא מכבידה על הבטן לפני השינה.

עם תערובת עסיסית של פטריות בצל ותרד וגבינה נמסה בפנים…. יאמי! 

 

אז בוודאי רובכם כבר התמחיתם בדרך זו או אחרת בחביתה הנ”ל, אבל זו החביתה שלנו 🙂 לאחר אינספור ניסיונות כאלה שהיו לא עשויות טוב מבפנים, נדבקו למחבת, או סתם פשוט לא טעימות הגענו למינון המדוייק.

 

ה”גבינה” המותכת בתמונה היא הפיתוח החדש שלנו 🙂 כרגע רק במהדורה מוגבלת לתומכי ההדסטארט, אבל ההתלהבות ממנה היא כל כך גבוהה שהייתי חייבת לתת לה במה. בינתיים ועד שנשיק אותה לחנויות הטבע רק אספר לכם שהיא טעימה בטירוףףף ושאתם יכולים למתכון הזה להשתמש בכל גבינה טבעונית לבחירתכם 🙂

 

רכיבים: 4 חביתיות דקות / 2 עבות

לחביתה – 

  • 1 כוס קמח חומוס
  • 1 כף קמח דוחן/קינואה – לא חובה
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית שמרי בירה
  • ¼ כפית מלח שחור
  • ½ 1 כוס מים
  •  

למלית-

  • 1 סלסלת פטריות פרוסות
  • 1 בצל בינוני פרוס
  • 2 שיני שום פרוסות
  • חופן עלית תרד / 3 עלי מנגולד
  • חופן גבינה טבעונית מגורדת בסגנון מוצרלה

 

הכנה:

חביתה – 

  • בעזרת מסננת צפופה נפו את הקמחים לתוך קערת ערבוב והוסיפו את התבלינים והמים וערבבו היטב עד לקבלת תערובת דלילה ואחידה.
  • חממו על מחבת נון סטיק כפית שמן ופזרו אותה באופן אחיד.
  • מזגו לחביתה דקה כ1/2 כוס בכל פעם או 1 כוס לחביתה עבה.
  • הטו את המחבת והניחו לנוזל להתפרש בצורה שווה ואחידה.
  • כשמופיעות בועות והחלק העליון נראה יבש הפכו בעזרת תרבד – שימו לב שניתן לנתק את החביתה מהמחבת לכל האורך והרוחב טגנו לעוד כחצי דקה, והניחו על קרש.

מלית – 

  • על מחבת נוספת טגנו את הבצל על כפית שמן כשהוא נהיה שקוף הוסיפו את השום ולאחר מכן את הפטריות. שהפטריות רכות כבו את האש והוסיפו את התרד / מנגולד.
  • סננו את הנוזלים והניחו על גבי חביתית. גרדו מעל גבינה טבעונית והגישו מיד. 



שיתוף ב whatsapp
שלח את המתכון בוואצאפ
שיתוף ב facebook
שתף את המתכון בפייסבוק
שיתוף ב email
שלח כקישור באימייל
שיתוף ב print
גרסא להדפסה

הסדנאות שלנו :

גבינות גורמה טבעוניות ופרו-ביוטיקה ביתית

ריג'וולאק - טכניקה עתיקת יומין להכנת פרו-ביוטיקה ביתית בשיטה שהופכת שקדים ואגוזים לגבינות חלומיות.

בישול - PLANT BASED יומיומי טעים ובריא. ללא גלוטן.

לפתוח אפשרויות חדשות וטעמים שמתאימים גם לאנשים עסוקים וגם למי שלא אוהב לבלות הרבה זמן במטבח אבל רוצה להזין את עצמו ואת האנשים שהוא אוהב באוכל טבעי מחומרי גלם איכותיים שיוצא ממש ממש טעים!

אפייה ללא גלוטן

ללא הטפחה\ללא סוכר\שמרים\עמילנים

בואו לאינסטוש!

כתיבת תגובה

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות