מרכיבים ל-24 עוגיות:
בצק:
- 210 גרם (1.5 כוסות) קמח / קמח כוסמין
- 20 גרם (2 כפות שטוחות) קורנפלור
- 150 גרם שמן קוקוס מוצק / נטורינה קרה
- 20 גרם (2 כפות) אבקת סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כף רסק תפוחים לא ממותק
- 1 כפית מים קרים (במידת הצורך)
- מלית:
- 1 אריזה פטה שקדים ועשבי תיבול של פלנטי
- 1 בטטה גדולה, מבושלת
- מלח ופלפל לפי הטעם


אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, הקורנפלור, השמן, אבקת הסוכר והמלח ומעבדים בפולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את רסק התפוחים ומעבדים עוד כ-30 שניות. רק אם הבצק לא דביק, מוסיפים את המים.
- אוספים את הבצק לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-15 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המלית: שמים את הבטטה בקערה ומועכים גס עם מזלג. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מפוררים פנימה את הפטה ומערבבים.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על משטח עבודה מקומח לעובי של 3-4 מ"מ. בעזרת קורצן או כוס קורצים עיגולים ומסדרים במרווחים בתבנית.
- מברישים את קצוות עיגולי הבצק במעט מים. שמים במרכז כל עיגול תלולית של המלית ומקפלים את הבצק משלושה כיוונים לקבלת צורה של אוזן המן. מהדקים היטב בקצוות.
- אופים כ-20-25 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות.

